Interieur Ontwerp

"

Als interieur ontwerper kan ik adviseren, ontwerpen en realiseren. Wat ik voor jou kan doen, is afhankelijk van je wensen. De kracht van een goed interieur zit in de balans tussen een sterk basis interieur en de styling.

Het traject begint bij een vrijblijvende afspraak. We bespreken de wensen en bekijken de ruimtes en/of bouwtekeningen. Het ontwerpen van een interieur heeft drie essentiële ingrediënten waar we alvorens de start van een project naar kijken: de architectuur, de locatie en de functie. Deze drie ingrediënten stemmen we op elkaar af en wordt meegenomen in het ontwerp. Na de eerste afspraak maak ik een voorstel aan de hand van de wensen en verwachtingen. In dit voorstel staat aangegeven wat we besproken hebben, de planning en de kosten van mijn werkzaamheden.

De werkzaamheden kunnen variëren van een compleet interieurplan inclusief badkamer, keuken, vloeren, raamdecoratie, meubels en accessoires van één of meerdere ruimtes tot het restylen van een bestaand interieur.

Onderdelen van een interieurplan kunnen zijn;

  • Indelingsplan
  • Moodboard met kleuren- en materialenplan
  • 3D ontwerp
  • Meubel- accessoire- en lichtplan
  • Personal shopping

Zijn er geen verbouw- of nieuwbouwplannen maar wil je je huidige interieur enkel aanpassen met nieuwe meubels, kleuren en/of materialen? Ook hiervoor schakel je Bolt Interior Design in. Omdat een interieurontwerp veel mogelijkheden biedt, maak ik graag een offerte op maat die aansluit bij de ruimtes en woonwensen.