JOuw dromen komen tot leven

Bolt Interior Design staat voor aandacht en oog voor detail. Geen standaard ontwerpen maar maatwerk. De exclusieve uitstraling en het gebruik van mooie materialen in combinatie met een uniek ontwerp maken een interieur exclusief. We kijken naar persoonlijkheid, wensen en dromen. Samen maken we dromen werkelijkheid.

About
BOLT Interior Design

Samen maken we dromen werkelijkheid. Een interieur moet mooi en sprekend zijn, maar je moet er ook heerlijk in kunnen leven. Alle ontwerpen worden gemaakt vanuit functionaliteit. BOLT Interior Design is opgericht door Esther Bolt-Heemskerk. Haar interesse, passie en talent voor interieur gebruikt ze om de meest exclusieve interieurs te ontwerpen. Esther heeft de kennis en het inzicht. Ze volgde een opleiding 3D ontwerpen en conceptontwikkeling voor onder andere winkelinrichting, stand- en interieur ontwerp en dit heeft ze aangevuld met een opleiding voor Binnenhuisarchitectuur en Styling. Inspiratie haalt ze uit de natuur, de omgeving en reizen. Haar ontwerpstijl is te omschrijven als exclusief, persoonlijk, modern en tijdloos.

een persoonlijk adviesgesprek

Met een interieur adviesgesprek help ik je op weg om de juiste keuzes te maken in je interieur. Hierdoor behoren miskopen tot het verleden. Daarnaast krijg je van mij veel inspiratie, tips en stijladvies. Een persoonlijk advies dat je helpt bij het realiseren van je woonwens.

 

Een goed basis interieur kun je aanvullen met prachtige accessoires en het liefst accessoires die meegaan in het seizoen of met de trend. De natuur naar binnenhalen in de zomer en de warmte binnenhouden in de winter, met accessoires in passende kleuren kan dit.

Esther Bolt

"

interieur designer // eigenaar

Esther Bolt

Esther is het gezicht achter BOLT Interior Design. Vol enthousiasme geeft zij zich 100% voor haar klanten. Met veel creativiteit, kennis van de markt en oog voor detail ontwikkelt zij de meest exclusieve en doordachte concepten. Esther doet alles met veel discretie en houdt rekening met jullie wensen en privacy.